Címke: Állami Számvevőszék

Az ÁSZ indítson vizsgálatot a Fidesz ellen, tiltott pártfinanszírozás miatt!

Az MSZP képviselői az Állami Számvevőszéknél feljelentést tesznek a mintegy 30 millió forint közpénzből, a XVIII. kerületben kiadott fideszes kiadvány miatt. A 43 ezer példányban kiküldött Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő 196 oldalas propagandafüzetének a költségét a kerületre kellett volna fordítani.
2017-12-11 14:05 mszp.hu

Az ügyészség után az Állami Számvevőszéket is kampányüzemmódba kapcsolta a Fidesz?

Mivel az Állami Számvevőszék most alaposan utána járt Simicska Lajos plakátjainak és tiltott párttámogatásra bukkant, reméljük, hogy újból megvizsgálják a Fidesz 2010-es plakátcsalását. Most már tudják, hogy hogyan lehet felismerni a törvénytelenséget, úgyhogy pótolhatják a mulasztásukat.
2017-12-07 15:52 mszp.hu

Lendvai: A Jobbiknak a valódi bűneiért kell felelnie!

Lendvai Ildikó csütörtöki Facebook-posztjában élesen bírálta a Fidesz Jobbikot támadó lépéseit. Természetesen nem azért, mert egy kicsit is szimpatizálna a szélsőjobbal. „A Fidesz most nem a valódi bűneiért, hanem azért bünteti a Jobbikot, aminek maga a sokszorosát elkövette” – így szól a bírálat, amit teljes terjedelmében közreadunk.
2017-12-07 11:50 mszp.hu

Milyen bizonyíték kell még ahhoz, hogy az ügyészség eljárjon a Fidesz-plakátcsalás ügyben tett MSZP-s feljelentés nyomán?

Az MSZP egy hónappal ezelőtt feljelentést tett egy rendkívül jól dokumentált választási és különösen nagy összegre, bűnszervezetben elkövetett csalás miatt. A helyzet fokozódik: újabb bizonyítékok nyomán a Hír TV mostani menedzsmentje feljelenti a cég korábbi, a G-nap előtti vezetőit. Simicska feljelenti Liszkay Gábort, aki akkor még Simicska volt. A hatóságok viszont konokul hallgatnak továbbra is.
2017-08-10 12:47 mszp.hu

A Fidesz továbbra is sunnyog áfacsalás-ügyben

A Fidesz-KDNP javaslata alapján levették a számvevőszéki és költségvetési bizottság napirendjéről az Állami Számvevőszék elnökének meghallgatását az adóhivatalnál 2010 óta végzett számvevőszéki vizsgálatokról.

2013-12-16 16:56

Az MSZP számvevőszéki vizsgálatot kezdeményez