Címke: állatkínzás

A Fidesz-KDNP továbbra is az állatgyilkosok pártján áll

Az Igazságügyi bizottság Fidesz-KDNP-s többsége hétfőn elutasította az MSZP törvényjavaslatát, amely végre valóban börtönbüntetésre ítélné az állatgyilkosokat és állatkínzókat. A kormánypártok ezzel bebizonyították, hogy továbbra is az állatgyilkosok és állatkínzók pártján állnak.
2016-02-29 14:51 mszp.hu

MSZP-s törvényjavaslat: az állatkínzók kapjanak letöltendő börtönbüntetést!

Az MSZP örömét fejezi ki, hogy sokan vettek részt azon a megmozduláson, melynek résztvevői az állatkínzás szigorúbb büntetését követelték.
2016-02-20 17:57 mszp.hu

Súlyosabb büntetést az állatkínzóknak!

Az MSZP kitart amellett, hogy a Parlamentnek határozott választ kell adnia az egyre jobban terjedő brutális állatgyilkosságokra! Ezért újra kezdeményezzük, hogy akár 5 év letöltendő börtönt is kaphasson az, aki gerinces állatot indokolatlanul bántalmaz, vagy az állat maradandó egészségkárosodását, illetve pusztulását okozza.
2016-01-27 11:49 mszp.hu

Börtönbüntetést az állatkínzóknak!

Kapjon börtönbüntetést az, aki állatot kínoz vagy állatot gyilkol! Az MSZP a büntető törvénykönyv szigorítását javasolja az állatkínzás visszaszorítása céljából – jelentette be Kiss László országgyűlési képviselő csütörtöki Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
2015-10-22 12:25 mszp.hu

Feleségverés, drogozás, most meg állatkínzás?

Valami nagy baj van a Fidesz háza táján. Politikusaik egyre másra keverednek vállalhatatlan ügyekbe. Az intézményesített lopás, a burjánzó korrupció "csak" a tisztességtelenségüket mutatja, ám egyre többször merül fel az erkölcstelenség bűne is.

2013-10-08 12:07