Címke: augusztus 20

Az MSZP Gyöngyösi Szervezetének közleménye:

A Gyöngyösön hagyományosan megtartott augusztus 20-i ünnepség a Fideszhez méltóan zajlott le, elég sajátos módon, hiszen mire a városba ért Dömötör Csaba államtitkár úr, elfelejtette, hogy nem október 23. és nem március 15. a téma. Próbált párhuzamot vonni a három jeles nappal, valamint gimnáziumi tanulmányaival, amiből kitűnt, hogy sekélyesek, mert az államalapító Szent István király is bevándorló volt, ráadásul a nagybetűs Nyugat felé nyitott, ami ellen az államtitkár beszédében szót emelt. Mondanivalója vége felé nem feledkezett meg október 2-ről sem, ami a valóság elferdítésének, az emberek problémáinak szőnyeg alá söpréséről szóló népszavazás.
2016-08-20 19:49 mszp.hu

Mengyi Roland részvétele és beszéde meggyalázza Szent István ünnepét, ezért az MSZP távol marad a mai borsodi közgyűléstől

Mengyi Roland részvétele miatt az MSZP távol marad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat mai, 11 órakor kezdődő ünnepi közgyűléséről.
2016-08-19 10:44 mszp.hu

Augusztus 20 – Gondolatok az államról