Címke: autópálya

Indítvány a Debreceni elkerülő út díjmentesítéséért

A Debreceni Főpályaudvar projekt sikeres előkészítése és megvalósítása érdekében Debrecen város önkormányzata együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.-vel. Az önkormányzat a sikeres megvalósítás érdekében megkezdte a közlekedés lehetséges átszervezését, az abban érintett úthálózatok átépítését. Az egyik sarkalatos kérdés az M35 autópálya Debrecent elkerülő szakaszának megépítéséig történő forgalom átvezetésének megoldása. A megtett intézkedések részben kezelik a városon belüli forgalmat, viszont nagyon fontos a beérkező járművek számának csökkentése. Az elmúlt héten megkezdődött a Szoboszlói út felújítása. Már az első naptól kezdődően folyamatos torlódások és közlekedési nehézségek tapasztalhatóak az útszakaszon. Ez a későbbiek folyamán csak növekedni fog.
2017-03-27 11:01 mszp.hu

Vonják vissza az M0-ás fizetőssé tételét!

Hatalmas rés tátonghat a költségvetésben, ha a III. kerület közlekedésének összeomlása sem elég nagy ár a Fidesznek azért, hogy bevételhez jussanak. A Megyeri híd fontos eleme Budapest és a III. kerület közlekedésének, mert lehetőséget biztosít a pesti kerületek megközelítésére, ezáltal csökkentve a III. kerület forgalmát.

2014-12-11 15:54 mszp.hu

Az autópálya és hídépítő Fidesz

Minden sajtótájékoztatón kihangsúlyozom, hogy kétfajta Fideszt ismertünk meg az elmúlt években.  –mondta Halmi József, megyei alelnök.  Az egyiket akkor, amikor nyolc évet ellenzékben töltött, amikor mindent megígért. A másikat pedig most, amikor kormányon van, aki több bőrt lehúz az emberekről.

2013-01-22 16:58

Legyen díjmentes az M43 Szegedet elkerülő szakasza!

2011-06-14 15:55