Címke: Botka László

Botka "a legélesebb kés" a fiókban

Több cikluson át győztes MSZP-s polgármesterek állnak ki az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségre pályázó Botka László mellett - írta a 168 Óra.
2017-01-13 10:17 Népszava

Molnár Gyula: A Fidesz leváltható, az ország megjavítható

Nyerni akarunk. Mi a következő hónapokban azt fogjuk kiírni a falra, hogy a Fidesz leváltható, az ország megjavítható – jelentette ki Molnár Gyula, az MSZP elnöke az Info Rádió Aréna című műsorában. Az MSZP elnöke szerint ebben az évben még jobban megmutatkozhat itthon, hogy milyen a hatalom valódi arca.
2017-01-12 16:25 mszp.hu

Elég a fagyhalálból, minimalizálják a tűzifa ÁFA-ját!

Napra pontosan egy évvel ezelőtt már hangosan követeltem, hogy a kormány azonnal csökkentse a tűzifát terhelő adóterheket, a rekordhideg miatt ugyanis egyre többen fagynak meg az otthonaikban. Hiába, az Orbán-kormányt nem érdekli a kisemberek sorsa. A legfrissebb adatok szerint a mostani téli időszakban kétszer annyian fagytak már meg Magyarországon, mint egy évvel ezelőtt: eddig több mint nyolcvanan vesztették életüket a nagy hideg miatt, közülük huszonheten a saját lakásukban fagytak halálra. Mert nem volt mivel és miből fűteni. Mindez a XXI. században, Európa közepén, egy állítólag „erősödő” országban.
2017-01-08 10:31 mszp.hu

A Jobbik a Fidesz light

Az ATV tegnapi, Egyenes Beszéd című műsorában pártunk elnöke, Molnár Gyula Majtényi László köztársasági elnök-jelöltségének, Botka László miniszterelnök-jelöltségének lehetőségéről és a Jobbikkal való együttműködés lehetetlenségéről beszélt.
2017-01-05 12:52 ATV/mszp.hu