Címke: botrány

Debrecen nem lehet a gyűlölet városa!

A Fidesz tanoncai megmutatták, hogy milyen Orbán pártjának igazi arca. Valószínűleg próbaidős fideszes újoncok lehetnek, akiknek meg kell szolgálniuk, hogy ők is trafikhoz jussanak, vagy ők is részesedjenek az "alkotmányos költség"-ből. Ehhez tegnap sikeresen megtették az első lépéseiket.
2016-09-30 11:34 mszp.hu

Ma is botrány az NVI-ben

A botrányok sorozata ma folytatódott az NVI épületében. A Nemzeti Választási Bizottság ma azért ült össze, hogy a Lukács Zoltán által törvényes keretek között benyújtott kifogást érdemi vizsgálat nélkül elutasítsa.
2016-02-26 17:04 mszp.hu

Reagálás Gulyás Gergely sajtótájékoztatójára

Törvénysértő lenne, ha létrehoznák a vizsgálóbizottságot az ezermilliárd forintos adócsalási botránnyal kapcsolatban - állítja Gulyás Gergely, nettó hazugságot állítva ezzel.

2013-12-04 16:46

Elég volt a hazudozásból, elég volt Papcsák Ferencből!

Papcsák Ferenc súlyos szereptévesztésben szenved. A kerületet nem az ellenzékben lévő MSZP-s képviselők, hanem a polgármester irányítja. Az ő kötelessége és felelőssége a zuglói lakosok életének megkönnyítése, hiszen erre kapott bizalmat tőlük. Ennek azonban épp az ellenkezőjét teszi: visszaél ezzel a bizalommal.

2013-12-04 15:47

Botrányos, hogy hatmilliárdot akar költeni kommunikációra az MNB

2013-11-17 16:45