Címke: bóvli

Válasz a hitelminősítésre: miért kellene örülni a harmadosztálynak?

Úgy fogalmazunk, hogy Orbán Viktor is értse: miért kellene annak örülni, hogy Magyarország, amely 2010-ben gazdasági értelemben az első osztályban játszott, most 6 évvel később feljutott a harmadosztályba?!
2016-05-21 13:04 mszp.hu

Orbán bóvli kormánya

Pénteken a Fitch Ratings megerősítette Magyarország államadós-osztályzatát, amely még mindig bóvli. Ezzel lelepleződött Orbánék hazugsága, hiszen Magyarország rosszabbul teljesít. A tervezett 2,9 százalékos idei hiánycél csak megszorításokkal tartható. A magyar családok százezreinek helyzete kilátástalan, egyre többen döntenek a kivándorlás mellett.

2014-06-06 13:37 mszp.hu

Erre büszke Varga Mihály?

Az Orbán-kormány arra büszke, hogy stabilan „bóvli” kategóriában tartja a magyar gazdaságot, vagyis befektetésre nem ajánlott országgá változtatta hazánkat. A nemzetközi hitelminősítők most ugyanis legalább két fokozattal rosszabb kategóriába sorolják Magyarországot, mint négy évvel ezelőtt. Varga Mihálynak ezt az adatot inkább dugdosnia kellene!

2014-04-01 13:24 mszp.hu

Bóvli helyett fejlődő gazdaságot!

2014-01-16 12:24