Címke: cenzúra

Az RTL Klub Házon kívül: ez nem a XXI. század!

Az RTL Klub kitiltása az Országgyűlésből a múlt századi elnyomó rendszerek módszereit idézi. A Fidesz szándéka nyilvánvaló: amelyik médiát nem tudják megvásárolni, megfélemlíteni vagy ellehetetleníteni, azt karhatalmi módszerekkel próbálják megakadályozni, hogy az emberekkel közölhessék az igazságot.
2015-11-20 13:08 mszp.hu

Az MTI megtagadta annak a közleménynek a kiadását, melyben az MSZP a Magyar Rádió cenzúrája ellen tiltakozik

Ismét cenzúrázta az MTI az MSZP egyik közleményét: a közszolgálatinak álcázott nemzeti hírügynökség megtagadta, hogy kiadja azt a közleményt, amelyben MSZP a Magyar Rádió Nagy Imréről szóló Rainer-interjú letiltása ellen tiltakozott, és a cenzúrát elrendelő munkatársak azonnali menesztését követelte. Az MSZP ezért panaszt tesz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál, s amennyiben ezt visszautasítják, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul, mivel az MTI eljárása sérti a szólás- és sajtószabadságot.
2015-10-22 18:04 mszp.hu

Mindennek van határa – Cenzúráz az MTI

Cenzúrahivatal és hazugsággyár - ezekkel a szavakkal jellemezte az MTI-t Bárándy Gergely hétfői sajtótájékoztatóján.
2015-10-19 17:15 mszp.hu

Pócs János tuskóügye: nem tudta megmagyarázni, letiltatta a cikkeket

Erővel hallgattatta el Pócs János a helyi sajtót amiatt, mert nyilvánosságra kerültek visszaélései, és nem tudott azokra elfogadató magyarázatot adni: a botrányairól elhíresült fideszes képviselőjelölt letiltatta a JászBlog helyi hírportál legutóbbi két cikkét, amiért az megírta, hogy Pócs János birtokára kerültek a 31-es út felújítási munkaterületéről kivágott fatuskók és gyökerek.

2014-03-24 16:05 mszp.hu