Címke: civil szervezetek

Az MSZP tiltakozik a civilekkel szembeni kormányzati hadjárat ellen és követeli a törvényjavaslat visszavonását!

A kormány kettős mércét alkalmaz a civil szervezetek ügyében. Erre hívta fel a figyelmet Mesterházy Attila, Szakács László és Legény Zsolt MSZP-s képviselő – az ülést levezető elnök figyelmezetése ellenére – az Országgyűlés mai plenáris ülésén, az EU tagállamai, a latin-amerikai és karibi (LAC) államok által létrehozott nemzetközi alapítvány létrehozása kapcsán.
2017-03-21 16:03 mszp.hu

Újabb súlyos látlelet Magyarországról - reagálás az Amnesty-jelentésre

A Human Rights Watch alig egy hete nyilvánosságra került országjelentése után újabb tekintélyes nemzetközi jogvédő szervezet mondta ki a magyar kormányról, hogy az Európai Unióban egyedülálló módon nem bővíti, hanem szűkíti az alapvető állampolgári jogokat.

2015-02-25 14:01 mszp.hu

Egymillió euró roma civil szervezetekre

Jövőre 1 millió eurót költhet az Európai Bizottság a romák felzárkóztatását célzó európai keretstratégia céljainak megvalósulását figyelemmel kísérő és értékelő roma civil szervezetek támogatására - döntött szerdán az Európai Parlament plenáris ülése, elfogadva az unió 2014-es költségvetését.

2013-10-23 17:00

Elfogadhatatlan a szegényekkel szembeni büntetőjogi fellépés

2011-11-11 16:58

Elfogadhatatlan köznevelési törvény - összefoglaló