Címke: családtámogatás

Emelni is kellene a családi pótlékot!

Ideje volt, hogy a kormány megteremtse a családi pótlékról való lemondás lehetőségét. Az MSZP az egykulcsos személyi jövedelemadózás bevezetése óta hangoztatja, hogy a kormánynak a rászoruló családokat kellene támogatni a jómódúak helyett.
2015-11-19 15:34 mszp.hu

A Fidesz kormány először ad, majd duplán vesz el!

Halmi József, az MSZP megyei alelnöke a Fidesz kormányzat családpolitikai és a nevelőszülői hálózatot érintő intézkedéseit bírálta hétfői sajtótájékoztatóján.

2014-03-03 17:12 mszp.hu

Családtámogatás: ellensúlynak ez kevés

A kormány által bejelentett újabb kampányötlet, a diplomás GYED egyszerre ismeri el a Fidesz felsőoktatási politikája és családtámogatási rendszere csődjét. A Fidesz a maga által okozott káosz és rombolás elfedésére tesz kísérletet, ám ez az intézkedés sem ellensúlyozza a 2010 óta végrehajtott 2600 milliárd forint értékű megszorítás-sorozatot.

2013-11-24 15:23

Tiszavasváriban járt ma Gúr Nándor

Gúr Nándor, az MSZP alelnöke és Timári Istvánné, az MSZP tiszavasvári polgármester-jelöltje a mai Tiszavasvári Munkaügyi Központ látogatása után megyei sajtótájékoztatót tartott. A nyilvánosság előtt értékelték a Fidesz kormány két és fél éves ámokfutását, és Tiszavasvári munkaerő-piaci és foglalkoztatási helyzetét.

2012-10-17 16:07

Csalá(r)dtámogatás