Címke: DebrecenNyílt levél Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár részére

Nyílt levél Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár részére
Tisztelt Nyitrai Úr!
2016-11-28 15:36 mszp.hu

Ételosztás Debrecenben

Ételosztás Debrecenben
Az MSZP Hajdú-Bihar megyei Nőtagozata és a 3.sz. választókerületi szervezete, a hónap utolsó vasárnapján ismét egy tál meleg étellel várta a Debrecenben, rászoruló, nehéz körülmények között élő embertársainkat. A rossz idő, az eső, a hideg ellenére ebben az évben most voltak legtöbben, több mint százötvenen álltak a hosszú sorban, ebédre várva. Volt közöttük hajléktalan, ESZOSZ-károsult, kisnyugdíjas, munkanélküli és szomorúan láttuk, hogy gyermekes családok is. A meleg étel, és a kenyér mellé, mindenki kapott néhány szem szaloncukrot is, a közelgő Mikulásra tekintettel.
2016-11-27 14:03 mszp.hu

Cseppnyi emberség

Cseppnyi emberség
A több éves hagyománynak megfelelően az MSZP Debrecen városi Szervezete a hónap utolsó vasárnapján meleg étellel várta a nehéz sorsú embertársainkat.
2016-10-30 19:31 mszp.hu

Debrecen nem lehet a gyűlölet városa!

Debrecen nem lehet a gyűlölet városa!
A Fidesz tanoncai megmutatták, hogy milyen Orbán pártjának igazi arca. Valószínűleg próbaidős fideszes újoncok lehetnek, akiknek meg kell szolgálniuk, hogy ők is trafikhoz jussanak, vagy ők is részesedjenek az "alkotmányos költség"-ből. Ehhez tegnap sikeresen megtették az első lépéseiket.
2016-09-30 11:34 mszp.hu

Molnár Gyula: megvédjük az ország uniós tagságát

Molnár Gyula: megvédjük az ország uniós tagságát
2004-ben bevittük az országot az Európai Unióba, 2016-ben mi védjük meg Magyarországot, hogy ne lehessen kivezetni az unióból - mondta Molnár Gyula, az MSZP elnöke csütörtökön Debrecen főterén, a párt nőszervezetének Szeretettel a gyűlölet ellen című rendezvényén.
2016-09-29 15:36 MTI/mszp.hu

Kósa Lajos tegye világossá érintettségét a Mengyi-ügyben!

Kósa Lajos tegye világossá érintettségét a Mengyi-ügyben!
Gurmai Zita, az MSZP országos elnökségi tagja Debrecenben ételosztással egybekötött sajtótájékoztatóján a Voldemort-ügyről kiemelte: Mengyi Roland továbbra sem tisztázta, valóban ötmillió forint korrupciós pénz volt abban a nejlonszatyorban, amelyet a nyomozók szeme láttára vett át.
2016-08-21 14:50 mszp.hu

Lehetetlen állapotok a MÁV-nál! Veszélyben vannak-e az utasok?

Lehetetlen állapotok a MÁV-nál! Veszélyben vannak-e az utasok?
Mára folyamatossá vált a létszámhiány a MÁV-nál, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek, ha a kormány sürgősen nem avatkozik be. Az alacsony bérek, túlhajszolt munkavállalók jellemzik a magyar MÁV-ot is. A következő években tömegével vonulnak nyugdíjba, és az alacsony bérek miatt egyre nagyobb a pályaelhagyás ennél a szektornál is.
2016-07-29 12:16 mszp.hu

Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?

Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?
Huszka Imre, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke és Madarasi István, az MSZP Debrecen városi elnöke 2016. július 27-én sajtótájékoztatót tartott Debrecenben a Fidesz iroda előtt, ,,Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?" címmel.
2016-07-28 11:43 mszp.hu

Több tiszteletet a magyar embereknek!

Több tiszteletet a magyar embereknek!
Pósán László, a Fidesz Hajdú-Bihar megyei ügyeletes nagyot- és semmitmondó embere kedden sajtótájékoztatót tartott. A nagy melegben valószínűleg napszúrást kapott képviselő úr, ezért felebaráti szeretetből javasoljuk sürgősen kezeltesse magát. Szerényen kérjük - a gyógykezelés után -, Pósán László az általa kedden elmondott, Habony által összelapátolt zagyvaságok helyett tájékoztassa a megye közvéleményét arról, hogy mit tettek a Fidesz megyei országgyűlési képviselői a Quaestor-károsultak, az ESZOSZ által átvert, kisemmizett emberek érdekében? Örömmel vennénk, ha arra is válaszolna képviselő úr, kezdeményezi-e a Fidesz nevében, hogy párttársa, Tasó László hozza nyilvánosságra felesége vagyonnyilatkozatait is, adjon számot a választóinak a vagyonosodásáról, a tényleges vagyoni helyzetéről.
2016-07-13 13:20 mszp.hu

Vasárnapi ételosztás Debrecenben

Vasárnapi ételosztás Debrecenben
Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz választókerület aktivistái, civil segítők 2016. június 26-án /vasárnap/ délelőtt egy tál meleg étellel várták a rászorulókat, a nehéz sorsú embereket, mindazokat, akik örülnek, ha hétvégén legalább kenyeret ehetnek. Már 10.00 óra után pár perccel több mint harmincan várták a Petőfi téren, hogy 11.00 órakor hozzá jussanak az ebédhez. A sor csak nőtt, sajnos mindig nagyon sokan vannak Debrecenben , akik számára hétvégén csak akkor jut meleg étel, ha a szegélyszervezetek, illetve minden hónap utolsó vasárnapján a szocialisták ételosztására elmennek.
2016-06-26 15:19 mszp.hu
«123456»