Címke: Diósgyőr

Mi lesz a diósgyőri stranddal? Igaz-e, hogy lóürülékkel fertőződött a tavi forrás?

Immár a negyedik nyarukat voltak kénytelenek eltölteni a diósgyőriek a strandjuk nélkül, amit a városvezetés 2014-ben egy évre záratott be, de azóta sem nyittatott ki. Közben olyan nevetséges érvekkel jöttek, hogy 15 millió forint kellene a fürdő újbóli megnyitásához, ám ezt az összeget sajnos nem tudják előteremteni. Ki hiszi azt el, hogy egy Miskolc méretű városnak nincs 15 millió forintja bármire is? Nem nézhetik hülyének a diósgyőrieket, a városlakókat. Az MSZP követeli, hogy a következő nyárra tegyék rendbe a strand területét, s nyissák azt meg a város közönsége előtt.
2017-08-24 17:26 mszp.hu

Miskolci acélmű: csak pr-kampány volt?

Dr. Varga László szerint a kormányzatnak és a városvezetésnek sürgősen tisztáznia kell, támogatja-e, segíti-e a projekt megvalósítását.
2016-06-08 16:41 http://eszon.hu

Ne szüntessék meg az orvosi ügyeletet Diósgyőrben!

2012 decemberében jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben Miskolc önkormányzatának felhívása, amelyben a felnőtt és gyermek központi háziorvosi ügyelet ellátására, valamint a fogorvosi ügyelet ellátásában való közreműködésre kértek ajánlatokat.

2013-01-14 12:21