Címke: dohány

Az alma és a dohány is a meggy sorsára juthat?

Az almaszezon közepén vagyunk és a héten a dohánytermelőknek is nyílt napot tartottak. A választás után az első nagy krízis a megye agráriumában a meggyprobléma volt, ahol láthattuk, hogy a kormány és képviselőik mit „nem tesznek” meg a termelőkért és a feldolgozókért  – ezekkel a szavakkal nyitotta pénteki sajtótájékoztatóját Halmi József megyei alelnök.

2014-09-01 12:25 mszp.hu

Már almaprobléma is van!

Almaprobléma van és dohányprobléma lesz, ha nem tesznek semmit az érdekvédelmi szervek, illetve a kormányzat a megye kiemelt mezőgazdasági ágazataiért – hangsúlyozta Halmi József, megyei alelnök.

2014-08-14 10:35 mszp.hu

Trafikmutyi 2.0

A trafikmutyi keretében az Orbán-kormány 2013-ban közel 40 ezer korábbi tisztességes trafikost semmizett ki és felvirágoztatta a feketepiacot. A nagy dohányt már lenyúlták, ám a maradékot sem hagyják „veszni”: a ma meghirdetett újabb dohány-kiskereskedelmi koncessziós pályázat a trafikmutyi 2.0-ás változata lesz.

2013-12-18 13:39

Dohánytermék irányelv az egészség megóvásáért

Mindennap 2000-en, éves szinten pedig 700 ezren esnek áldozatul a dohányzás káros hatásainak Európában. Az európai dohánytermék irányelv mezőgazdasági bizottsági jelentésének szerzőjeként azokkal az intézkedésekkel értek egyet, amelyek a dohányzást érdemben csökkentik.

2013-10-08 11:08