Címke: Donald Trump

Molnár Gyula: A félelem politikája legyőzhető

A szélsőségek megerősödése Európa- és világszerte, a BREXIT és Donald Trump győzelme olyan váratlan események voltak, amik megrengethetik a világot, amiben eddig hittünk. De a félelem és gyűlöletkeltés politikája legyőzhető – mondta Molnár Gyula, az MSZP elnöke a Táncsics Alapítvány „Az amerikai választás és a közeljövő lehetőségei” címmel rendezett konferenciáján Budapesten.
2016-12-08 15:50 mszp.hu

Az amerikai választás és a közeljövő lehetőségei

Merre tart az Egyesült Államok 2017 után?
2016-11-30 15:57 mszp.hu

A populizmus zsákutcái – Trump győzelmének margójára

Orbán Viktor szerint „jobb lett a világ” azzal, hogy az amerikai választók Donald Trump kezébe adták a világ egyik legerősebb hatalmának irányítását. A magyar miniszterelnök – aki elsőként állt be Trump mögé, majd a szélsőséges Le Pen mögött eggyel lemaradva elsőként is gratulált – most örömittasan hirdeti: az amerikai tömegek végre véget vetettek a liberális álomvilágnak, lerázták magukról a politikailag korrekt viselkedés béklyóit.
2016-11-13 11:55 mszp.hu

Trump, Orbán és a mexikói felállás

„Európában is vannak Donald Trumpok, igaz, európai változatai nem olyan nagyhangúak és magabiztosak, mint az amerikai, de ők is fennhéjáznak, irreális dolgokat ígérnek, a nemzet nagyságára hivatkoznak” – ezt írta nemrég a tekintélyes német Spiegel, legutóbbi pedig a The Economist címlapján Orbán portréja mellett a szélsőséges Marine Le Pen és a nemrég elnökjelöltnek választott Donald Trump szerepelt.
2016-07-31 11:23 mszp.hu

Október 2-án Európáról döntünk

Orbán tusványosi beszédével egyértelművé vált, az október 2-i szavazás, az elmúlt időszak politikai szándékai mind arról szólnak, hogyan, miképpen lehet kivezetni Magyarországot az Európai Unióból – jelentette ki Molnár Gyula, az MSZP elnöke szombati Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
2016-07-23 15:04 mszp.hu