Címke: egészség

Az emberek nem hisznek a Fidesznek

Tóbiás József sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy az MSZP tisztességes és jogos népszavazási kérdésekhez gyűjt aláírásokat.
2016-04-15 15:02 mszp.hu

Életképes egészségügyet, modern oktatást!

Az alulfinanszírozott egészségügyi rendszer életképtelen, a szörnyszülött Klik pedig akadálya a modern oktatásnak.
2016-03-12 13:27 eszon.hu

Azonnali fizetésemelést az egészségügyi dolgozóknak!

Miközben az egészségügy összeomlik, Orbán Viktort csakis a 2018-as újraválasztása érdekli. Az MSZP szerint most kell lépéseket tenni a kórházi adóssághegyek eltüntetéséhez és a brutális szakemberhiány megfékezéséhez!
2015-12-15 14:27 mszp.hu

Vasárnap már a vásárló egészsége, biztonsága sem szent

A tejtermékeknél még a mostanihoz hasonló hőségek idején sem lehet biztos benne senki, hogy a megvásárolt áru szakértő kezekből, az összes higiéniai szabályt betartva került a kosárba.

2015-06-14 15:04 mszp.hu

Az aprópénz nem elég, kormányváltás kell!

Ma az egészségügy sokkal rosszabb helyzetben van, mint a kormányváltás előtt. A súlyos válságtüneteket az Orbán-kormány továbbra is agresszív kommunikációval próbálja elfedni. A 2014. évi választások miatt tompítani igyekszik az egészségügy minden területét érintő feszültségeket, de eddig mindenki csak annyi pénzt kapott bajai orvoslásához, amennyi ahhoz elég, hogy csendben maradjon.

2014-01-30 16:54 mszp.hu

Átverés a várólisták csökkentése

A várólisták csökkentésére szánt kormányzati források kétharmadát vissza kell fizetnie a kórházaknak a rosszul meghozott szabályozás miatt. Hiába csoportosított át e célra (a bejelentéssel szemben nem egymilliárd hanem) alig nyolcszázmillió forintot az Orbán-kormány, a várólisták érdemben nem csökkennek.
2014-01-22 17:55 mszp.hu

Mi történt Orbánnal?

Orbán Viktorral valami baj van. A miniszterelnök a napokban azt mondta, sosem nevezte forradalomnak saját kétharmados győzelmét, miközben pontosan tudjuk, hogy 2010-ben a fülkeforradalom kifejezéssel éppen ő titulálta forradalomnak a választási eredményeket és ezt azóta is többször hangoztatta. Hogy is van ez?

2013-09-18 13:48