Címke: egészségügyi salátatörvény

Öt kérdés a Fidesz egészségpolitikusaihoz

Az Orbán-kormány az államszocializmus letűnt korára emlékeztető dicshimnuszokat zeng az egészségügy fejlődéséről. A mesterségesen kreált idill azonban nem téveszti meg a magyar embereket: akik betegként vagy hozzátartozóként megfordulnak a kórházakban, érzékelik az ágazat katasztrofális helyzetét.

2013-06-20 11:55

Köszönjük Szócska Miklós! Köszönjük Fidesz! Köszönjük salátatörvény!

Három szakvizsgával rendelkező orvosként mindig azt hangoztatom, hogy számomra mindig a betegek érdekei a legfontosabbak, s ha kell, még annak a kormányzatnak is hajlandó vagyok szembemenni a rossz rendelkezéseivel, amelynek politikáját képviselem.

2012-11-20 13:06

Parlamenti törvénygyár: elhibázott egészségügyi politika, kiárusított magyar állampolgárság

Dr. Garai István Levente országgyűlési képviselő (MSZP) és Eszik Bence, az MSZP Kiskunfélegyháza, elnökségi tagja, a SOCIETAS   Baloldali Ifjúsági Mozgalom Bács-Kiskun megyei elnöke tartott ma (november 16-án) sajtótájékoztatót Egészségügyi salátatörvény , illetve  Itt az újabb fideszes biznisz: magyar állampolgárság olcsón eladó!  címmel, a párt Gorkij utcai székházában.

2012-11-16 14:53

Garai István Levente az egészségügyi salátatörvényről a Reggeli gyorsban

Garai István Levente ma reggel a Klubrádióban mondta el aggályait az egészségügyi salátatörvénnyel kapcsolatban.

2012-11-12 13:58