Címke: egyenlőség

Botka László: Az igazságos Magyarországért

A harmadik köztársaság fennállása óta a baloldal még soha nem volt ilyen viharvert, miközben Magyarországnak sosem volt még ekkora szüksége a baloldalra.
2017-01-19 16:05 168 Óra

Tóbiás: a kormány morális válságban van

A kormány morális válságban van, mert önmaga hasznára fordítja a köz javát, és nem az országot szolgálja – jelentette ki Tóbiás József az MSZP nőnapi konferenciáján, Budapesten, a párt kormányértékelő sorozatának beszédében. A pártelnök felhívta a figyelmet arra az igazságtalanságra, hogy az igazságtalan fizetési különbségek miatt ma minden magyar nő két hónapot ingyen dolgozik.
2016-03-05 14:31 mszp.hu

Nemek közötti esélyegyenlőség: a célok változatlanok

Gurmai Zita európai parlamenti képviselő Karlsruhéban, a Szociáldemokrata Nők Szövetségének kongresszusán értékelte a májusi parlamenti választásokat, és vázolta a következő évek hosszú távú céljait.

2014-06-22 10:07 mszp.hu

Támogatjuk a Budapest Pride Fesztivált

Magyarország csak akkor lehet sikeres, ha állampolgárai szabadon, félelmek nélkül élhetnek benne. Támogatjuk a Budapest Pride Fesztivált és részt veszünk a mai felvonuláson. Hisszük, hogy egy nyitott és befogadó társadalom alapja az egymásért való bátor kiállás.

2013-07-06 12:21