Címke: éhségmenet

Sebestyén László előbb számoljon, aztán hazudozzon!

A fideszes Sebestyén László se hazudozzon tovább, jöjjön ki inkább február 11-én a parlament elé, és saját szemével győződjön meg arról, hogy a valóságnak és a Fidesz agymosó propagandájának az égvilágon semmi köze sincs egymáshoz.

2013-02-04 17:14

Szociális kiáltványt fogadtak el az MSZP platformjai

2013-02-02 15:19

Szabolcs megyéből indul az Éhségmenet!

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csatlakozik az Éhségmenethez, mert ez a megye, a legnagyobb szegénységben, a legnagyobb munkanélküliségben és a legtöbb problémával élő emberek megyéje.  – hangsúlyozta ma Halmi József, megyei alelnök sajtótájékoztatóján, amit négy olyan ember kíséretében tartott, akik maguk is jelen lesznek az Éhségmenetben.

2013-01-30 09:45

Csatlakozzon a szabolcsi Éhségmenethez!

Az MSZP Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Területi Szövetsége szeretettel várja az éhségmenethez csatlakozni szándékozókat. Aki személyesen is részt kíván venni a Nyíregyháza–Mezőkövesd közötti szakaszon az éhségmenetben, várjuk jelentkezését!

2013-01-29 08:41

Cinikus a közmunkások nyaraltatási programja

Cinikus, ezért az MSZP visszautasítja a kormányzat közmunkások üdültetésére kiírt pályázatát – jelentette be sajtótájékoztatóján Nyakó István, a párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten.

2013-01-27 13:41 mti.hu/mszp

'Éhségmenetek' indulnak februárban az ország több városából

Újabb "éhségmenetek" indulnak az ország több városából Budapestre - mondta Komjáthi Imre, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület elnöke a Gúr Nándor MSZP-alelnökkel közösen tartott pénteki miskolci sajtótájékoztatóján.

2013-01-18 13:28 MTI
«12»