Címke: Emmanuel Macron

A nem létező „Soros-terv” helyett inkább a valóságos a Macron-tervről kellene konzultálni

Ahelyett, hogy az Orbán-kormány újabb közpénz-milliárdokat szór el egy hazugságra és átverésre épülő álkonzultációra, inkább a „Macron-tervről” kellene érdemi vitát folytatni. Az Európai Unió ugyanis radikális változások előtt áll és Magyarország helye ebben a folyamatban – Orbán Viktor és tébolyult politikája miatt – komoly veszélyben van.
2017-09-27 10:09 mszp.hu

Emmanuel Macronnal egész Európa nyert

Az MSZP gratulál Franciaország új elnökének, Emmanuel Macronnak. Örülünk annak, hogy a franciák nemet mondtak az idegengyűlölő és Európa-ellenes szélsőségekre, ráadásul – az exit pollok szerint – teljesen egyértelmű, óriási többséggel tették ezt. Macronnal egész Európa és az Európai Unió tagjaként Magyarország is nyer: az új francia elnök az Unió egységéért fog dolgozni annak szétverése helyett.
2017-05-07 21:45 mszp.hu

Macron történelmet írt

A közelmúlt holland választásokat követően másodszor fordult elő az Európai Unióban, hogy az orbáni világképhez hasonlókat valló szélsőséges jobboldali politikai erők a vártnál is nagyobb vereséget szenvedtek, ezúttal Franciaországban.
2017-05-07 21:42 mszp.hu