Címke: ESZOSZ-károsultak

Csókos szövetkezet - nyomorgó munkavállalók

Veres János, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei-, és Huszka Imre, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke, 2016.május 18-án, Nyíregyházán, a NAV székháza előtt " Csókos szövetkezet--nyomorgó munkavállalók; ki szolgáltat igazságot az ESZOSZ károsultaknak?" címmel sajtótájékoztatót tartott.
2016-05-18 15:54 mszp.hu

Az út szélén hagyott milliók

Gurmai Zita, az MSZP országos elnökségének tagja, az MSZP Nőtagozatának elnöke és Tóthné Gábor Ildikó, Hajdú-Bihar megyei ESZOSZ károsult, 2016. április 08-án "Az út szélén hagyott milliók" avagy a Fidesz szerint mindenki annyit ér, amennyije van? címmel sajtótájékoztatót tartott Debrecenben.
2016-04-08 15:37 mszp.hu

Tóbiás: segélyalap szükséges az ESZOSZ-károsultak kifizetésére

Az MSZP követeli, hogy a kormány azonnal hozzon létre segélyalapot az Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet (ESZOSZ) károsultjai elmaradt béreinek kifizetésére - közölte az MSZP elnöke pénteken sajtótájékoztatón Debrecenben.
2015-11-20 16:20 MTI/MSZP

Elég az ESZOSZ-károsultak hitegetéséből! A kormánynak fizetnie kell!

Tegnap lejárt az utolsó fizetési határidő is, amelyet az Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet (ESZOSZ) 2800 ki nem fizetett dolgozójának ígért. A június óta hitegetett családok azonban megint nem jutottak a pénzükhöz.

2015-09-11 14:04 mszp.hu

„A Fidesz emberek százait verte át Szabolcs-Szatmár-Beregben is!”

Nyíregyháza – „Szabálytalanságokat tárt fel a Miniszterelnökség és az Emmi vizsgálata az ESZOSZ egyik foglalkoztatási projektjénél, így például azt, hogy a szövetkezet nem használt fel önerőt, valamint az erdőgazdaságok nem, vagy a vállaltakhoz képest elenyésző mennyiségű erdőterületet biztosítottak” – idézte Csepreghy Nándor felelős helyettes államtitkárt keddi sajtótájékoztatóján dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke.

2015-09-01 21:13 szon.hu

Lázár János oldja meg az ESZOSZ-károsultak ügyét!

2015-08-23 12:31