Címke: euró

Kitartunk az euró bevezetése mellett!

Egyértelműen politikai döntést hozott a Nemzeti Választási Bizottság, amikor elutasította a Polgári Világ Párt euró-csatlakozással kapcsolatos népszavazási kezdeményezését. Attól a narancsos testülettől, amely megtűri a kopaszok erőszakos akcióit és tűri, hogy a kormány alkotmányellenes módon megtagadja a kivándorolt magyaroktól az egyenlő választójog gyakorlását, nem is vártunk mást.
2017-09-13 10:29 mszp.hu

Ujhelyi István: ellenzéki kerekasztalt hívok össze az euró-csatlakozás érdekében!

Napokon belül dönt a Nemzeti Választási Bizottság arról a népszavazási kezdeményezésről, amely az euró bevezetéséről kérdezné a magyarokat. Kíváncsian várom, hogy a függetlenségét régóta elvesztő testület vajon regisztrálja-e Pukli Istvánék ezzel kapcsolatos népszavazási kérdését.
2017-09-10 11:38 mszp.hu

Nem az eurót akarják bevezetni, hanem Magyarországot akarják kivezetni

Amíg Orbán Viktor kormányának a második embere és a szóvivője nem vonják vissza a távozáspárti nyilatkozatukat, a magyar emberek joggal gondolják, hogy a Fidesz nem az Európai Unió fizetőeszközét akarja bevezetni, hanem Magyarországot akarja az Európai Unióból kivezetni.
2016-07-19 12:40 mszp.hu

Orbán rosszabbul teljesít: 300 forint felett az euró

Az MSZP 2010-ben stabilan alacsony euró árfolyam mellett adta át a kormányzást a Fidesznek: 1 euró 265 forintba került. Most 300 forint felett jár az euró árfolyama. Ez az Orbán-kormány valódi teljesítménye.

2013-11-29 13:28

Távol az eurótól

2013-11-21 16:00

Az Unió közös valutája nem válhat a megosztottság jelképévé!

Az uniós válságkezelés fő feladata a szegénység elleni küzdelem.

2012-11-20 16:24

Elszállt a forint!