Címke: fejlesztések

Életbevágó fejlesztések maradnak el

Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy támogassa azokat a vidéki beruházásokat, amelyeket korábban Orbán Viktor miniszterelnök jelentett be.
2016-08-02 14:28 mti.humszp.hu

Közlemény

A tegnapi közgyűlésen több programot és koncepciót fogadtunk el. Ezek hatásaként több forrás érkezhet Békéscsabára és a megvalósult fejlesztések később fontos részét képezhetik a városunk mindennapi életének.

2015-01-30 14:08 mszp.hu

EP-képviselői nyíltlevél-sorozat Magyarország polgáraihoz (8.) - Ezerötszáz órával Orbán tusványosi beszéde után -

Nyílt és ijesztő őszinteséggel beszélt ezerötszáz órával ezelőtt Orbán Viktor arról, hogy milyen putyinokratikus államberendezkedést akar megvalósítani Magyarországon. Az elmúlt héten, a rezsim vezető tagjai szégyenérzet nélkül felvállalták azt is, hogy nem a hatályos fejlesztési tervek és a regionális szükségletek, hanem egyszerű politikai hitvallás, gyarló fideszes elkötelezettség alapján fogják felhasználni az Európai Unió által biztosított forrásokat.

2014-09-28 10:09 mszp.hu

Kudarctörténet

Az Orbán-kormány pofátlansága a hírek szerint nem ismer határokat. Ma Lázár János, az uniós források elosztásáért felelős kormánytag állt a sikerpropaganda élére azzal, hogy az uniós kifizetések leállását, majd 75 milliárd forintos bírság melletti újraindulását is sikernek próbálja eladni.

2013-09-09 21:29

Tóth József: van múltunk és van jövőnk is

Tóth József egyéni képviselői mandátumot szerzett és bizalmat kapott a kerület vezetésére is. "Jó volna megőrizni ezeket a pozíciókat" - mondta, amikor a jövőről kérdeztük.

2013-05-06 11:28 Népszava