Címke: fizetések

A Fidesz politikájának hatása a fizetésekre

4 millió magyar él a létminimum alatt.
2017-08-22 14:53 mszp.hu

A középfokú végzettségűeket is vegyék be a pedagógusok életpályamodelljébe!

Az MSZP felszólította a kormányt, hogy korábbi ígéretének megfelelően a jövő évtől a középfokú szakmai végzettséggel rendelkező bölcsődei nevelőkre is terjesszék ki a tanárok életpályamodelljét.
2016-10-13 15:20 MTI/ mszp.hu

A minimálbér legyen nettó 100 ezer forint

Gúr Nándor, a párt alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az országban szélesedik és mélyül a szegénység, miközben a visegrádi négyek másik három államában csökken.
2016-07-29 12:12 mti.humszp.hu

Tóbiás: aki dolgozik, kapjon annyi fizetést, hogy meg tudjon élni!

Tisztességes munkáért tisztességes fizetés jár, ezért vissza kell adni az embereknek azt a hitet, hogy ha dolgoznak, akkor a munkájukért kapott pénzből képesek önmagukat és családjukat fenntartani. Erről beszélt Tóbiás József szombaton Nyíregyházán, a Búza téri piaccsarnok előtti sajtótájékoztatóján. Az MSZP elnöke emlékeztetett: pártja már csaknem egy éve fizetésemelést követel a közszférában, mert látható, hogy az alacsony bérek miatt szakmák ürülnek ki, s ez különösen igaz az egészségügyre. Az országot elhagyják az emberek, miközben a kormány ez ellen nem tesz semmit.
2016-06-18 11:56 mszp.hu

Kizsákmányolás helyett valódi munkahelyeket!

Nincsenek új munkahelyek, nincs fizetés, de van helyette kirúgás, feszültség, korrupció és lázongás. Ilyen ma Magyarország - erről Gúr Nándor, pártunk országgyűlési képviselője beszélt szombati sajtótájékoztatóján. Miközben a Fidesz dübörgő gazdaságról papol, százezreket készül elbocsájtani a közszférából. Azt harsogja, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez csak az emberek butítása.
2016-02-06 15:42 mszp.hu

Karácsony előtti pofon a Fidesztől: még mindig késnek a fizetések

A hétköznapi problémák iránt érzéketlen Fidesz veszélyezteti az ellátás biztonságát az egészségügyben, az oktatásban és a szociális területen – jelentette ki Tóbiás József sajtótájékoztatóján.
2015-12-16 16:23 mszp.hu

Ki kell fizetni a dolgozók elmaradt juttatásait!

Az MSZP Internet- és Infokommunikációs Tagozata más szakértőkkel együtt azonosította azt a problémát, amely miatt Magyarországon mintegy 100 ezer ember nem kapta meg a fizetésének az egyharmadát, leginkább az alapfizetésük mellett járó kiegészítő juttatásokat – jelentette ki Baja Ferenc, a tagozat elnöke sajtótájékoztatóján.
2015-12-11 14:16 mszp.hu