Címke: gázárcsökkentés

Hiába olcsóbb az energia, nem csökken a rezsi

Szüntesse meg a kormány a nyerészkedést, a magyar háztartások ne fizessenek kétszer annyit a gázért, mint amennyiért az beszerezhető – követelte sajtótájékoztatóján Tóth Bertalan.
2016-01-20 12:50 mszp.hu

Gázárcsökkentést és fizetésemelést: mert ami jár, az jár!

A Fidesz lassan egy éve átveri a magyar gázfogyasztókat, hiszen a gáz ára a nemzetközi piacon az elmúlt évben 35-40 százalékkal csökkent – jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Tóth Bertalan frakcióvezető-helyettes.
2015-09-28 14:51 mszp.hu

A nagy fideszes gázlopás

Számításaink szerint a MET Zrt. 150 milliárd forintot "kaszált" a kormány által jogszabályban biztosított gázkereskedelmi rendszerrel, miközben 4,1 milliárd forint volt a magyar állam haszna.

2015-06-22 12:37 MTI/mszp.hu

Az MSZP csak akkor vesz részt az ötpárti egyeztetésen, ha csökken a gáz ára

A brókerkormány nem adhatja továbbra is drágán az embereknek azt a gázt, amelynek az ára az utóbbi fél évben csaknem a felére csökkent! Amíg a Fidesz-KDNP kormány nem fejezi be ezt a korrupt nyerészkedést, az MSZP nem tárgyal azokról a kétharmados törvényekről, melyek az energiahatékonyságról és a közlekedési infrastruktúra-beruházások gyorsításáról szólnak.

2015-04-22 17:29 mszp.hu