Címke: Gripen

Sürgős tájékoztatást várunk a Gripenekkel kapcsolatban!

Elvárjuk a Honvédelmi Minisztériumtól, hogy a cseh jelentés ismeretében adjon tájékoztatást a Honvédelmi és rendészeti bizottság következő ülésén a Gripen-baleset vizsgálati eredményeiről!
2016-06-04 14:42 mszp.hu

Ne titkolózzon Hende Csaba a Gripenekkel kapcsolatban!

Hende Csaba nem jelent meg a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülésén, a bizottság fideszes többsége pedig leszavazta a Gripenek ügyének napirendre vételét.

2015-06-20 14:28 mszp.hu

Vajon mit titkol Hende Csaba?

Az MSZP tegnap hivatalosan is kezdeményezte, hogy az Országgyűlés Honvédelmi bizottsága hallgassa meg Hende Csaba minisztert a magyar Gripeneket ért sorozatos balesetek és meghibásodások hátteréről. Azonban Hende Csaba nem jelent meg az ülésen, a bizottság fideszes többsége pedig leszavazta a Gripenek ügyének napirendre vételét.

2015-06-17 16:34 mszp.hu

Hende Csaba a Honvédelmi bizottságot is tájékoztassa Gripen-ügyben!

A mai napon az MSZP írásban is kezdeményezte, hogy az Országgyűlés Honvédelmi bizottsága szerdai ülésén tűzze napirendre a magyar Gripeneket ért sorozatos balesetek és meghibásodásának ügyét.

2015-06-16 10:18 mszp.hu

Ebben az évben már háromszor kerültek bajba a magyar Gripenek!

Március végen az egyik Gripen kényszerleszállást hajtott végre Kassán. Majd május közepén a Magyar Honvédség egyik Gripen vadászgépe balesetet szenvedett egy csehországi katonai repülőtéren. E tragikus sorozat ma délelőtt folytatódott Kecskeméten, amikor egy Gripen vadászgépet futómű nélkül volt kénytelen földre tenni a pilótája.

2015-06-10 16:43 mszp.hu

Üzenjük a Fidesznek: több tiszteletet augusztus 20-ának!

Orbánnak és a Fidesznek nagyobb ünnep egy stadion átadása, mint Magyarország államalapításának ünnepe. Erről árulkodik, hogy idén augusztus 20-án nem láthattuk a főváros felett áthúzó Gripen vadászgépeket – miközben pár nappal korábban az FTC stadionjának avatásán ugyanezt biztosította a Fidesz-kormány.

2014-08-22 10:41 mszp.hu

Politikai propagandára használták a honvédséget

2014-08-12 12:40