Címke: hazugságUjhelyi: nem támogatom, hogy Orbán bűnei miatt Magyarországot büntessék

Ujhelyi: nem támogatom, hogy Orbán bűnei miatt Magyarországot büntessék
Nem támogattam az Európai Parlament mai plenáris ülésén a magyarországi helyzetről szóló közös állásfoglalási indítvány elfogadását. A szavazáson jelen voltam, voksoltam és legjobb meggyőződésem szerint képviseltem a magyar választók érdekeit.
2015-12-16 14:51 mszp.hu

Működik a hazugsággyár

Működik a hazugsággyár
Hazudnak. Már megint. És nem kicsit. Azt állítja most éppen a Fidesz és az állami milliárdokkal kitömött propaganda-gépezet, hogy „Európa éppen szétesőben van”, hogy Brüsszel az „emberek választásának szabadságát fenyegeti” a menekültkvótával, a magyar kormány pedig hősiesen épp Európát és a magyar embereket védi a „migránsoktól” és az „őket támogató balliberálisoktól". Hogy nem sül le a vastag bőr az arcukról.
2015-11-08 11:42 mszp.hu

Vona Gábor ismét hazudott - reagálás a Jobbik zalahalápi fórumára

Vona Gábor ismét hazudott - reagálás a Jobbik zalahalápi fórumára

A többség tudni fogja április 12-én is, hogy meg kell védeni az országot a szélsőségektől, a Jobbiktól és a Fidesz szélsőséges önkényétől.

2015-03-24 09:36 mszp.hu

Vége a tündérmesék korszakának

Vége a tündérmesék korszakának
2014-05-03 13:21

Beteljesületlen kormány ígéretek

Beteljesületlen kormány ígéretek

A Fidesz kormányalakítás előtt sokat ígért mind a nyugdíjasoknak, mind a vállalkozóknak. De, hogy mi teljesült ezekből, azokkal Halmi József, megyei alelnök szembesítette a közvéleményt.

2013-12-11 16:51

A Pedagógusok Világnapjára

A Pedagógusok Világnapjára

A Pedagógusok Világnapján a magyar oktatás sosem látott zűrzavarba süllyedt.
 

2013-10-04 17:28

Leváltjuk a gazdagok kormányát!

Leváltjuk a gazdagok kormányát!

Negyvenszer emelt adót a Fidesz. Az a párt, amely "azonnali és radikális" adócsökkentést követelt éveken keresztül. Ma jóval nagyobb az adóterhelés, mint a szocialista kormányok idején volt. Elsősorban a kisemberek adói növekedtek, a gazdagokat a kormány még jutalmazza is.

2013-08-05 09:21 mesterhazy.hu

Hoppál Péter badarságaira

Hoppál Péter badarságaira

A Fidesz ne papoljon átverésről, mikor társadalmi célú hirdetésként folyik a csapból is saját agymosó kampányfilmje. Hoppál Péter akkor ejtse ki az átverés szót, mikor azt magyarázza meg, miként szavazott egy Fidesz-kongresszuson úgy, hogy nem volt a párt tagja.

2013-06-14 14:41

Magyarország győzött?

Magyarország győzött?

Magyarország akkor győzött volna Orbán Viktorral és a Fidesszel, ha a választási ígéreteiket betartva egymillió új munkahellyel, nagyarányú adócsökkentéssel és megszorításmentes hétköznapokkal hálálták volna meg a magyar emberek bizalmát.

2013-06-06 10:11

Reagálás Zsigó Róbert hazugságcsokrára

Reagálás Zsigó Róbert hazugságcsokrára

Jó lenne, ha a Fidesz szóvivőfalkája a jövőben hanyagolná a földtörvény ügyében való megnyilatkozást, mert az, amit Zsigó Róbert a minap összehordott, az minden idők talán legszakmaiatlanabb agrárpolitikai állásfoglalása. Arról nem szólva, hogy a Fidesznek a földtörvény ügyében is inkább hallgatni kellene, különösen az állami földek rokonoknak és haveroknak történő kiosztogatása után.
 

2013-05-27 17:43
«12»