Címke: honvédelmi és rendészeti bizottság

Az MSZP javaslatát tárgyalja a honvédelmi bizottság

Az MSZP ismét benyújtja a letelepedési kötvény megszüntetését és az azt forgalmazó cégek elszámoltatását célzó törvényjavaslatát - közölte az ellenzéki párt frakcióvezetője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón. Tóth Bertalan elmondta, hogy nem támogatják az alaptörvény Jobbik által javasolt módosítását sem.
2016-11-14 12:52 MTI/mszp.hu

Kezdeményeztük a Honvédelmi és rendészeti bizottság összehívását

A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet elrendelése miatt kezdeményeztem a Honvédelmi és rendészeti bizottság összehívását. A Belügyminisztériumnak és a Honvédelmi Minisztériumnak haladéktalanul számot kell adnia a parlamenti szakbizottságnak arról, pontosan milyen indokok alapján döntött a kormány a válsághelyzet kihirdetéséről.
2016-03-10 12:22 mszp.hu

Gripen-baleset: a vizsgálatot követően magyarázatot várunk

Baleset érte kedden a Magyar Honvédség egyik Gripen vadászgépét egy csehországi katonai repülőtéren. Ezt megelőzően március végen az egyik Gripen kényszerleszállást hajtott végre Kassán. Ezekkel az esetekkel összefüggésben indult vizsgálatok eredményeiről, azok lezárultát követően haladéktalanul tájékoztatást várunk a honvédelmi minisztertől a Honvédelmi és rendészeti bizottság zárt ülésen.

2015-05-19 18:44 mszp.hu

Három szakbizottság tárgyaljon az Iszlám Állam elleni magyar szerepvállalásról

Támogatjuk a DK javaslatát, hogy a parlament Honvédelmi és rendészeti bizottsága vitassa meg az Iszlám Állam elleni nemzetközi katonai fellépésben való esetleges magyar szerepvállalást.

2015-02-25 15:45 mszp.hu

Harangozó Tamás levele Kocsis Máténak

Ezúton kezdeményezem, hogy a Honvédelmi és rendészeti bizottság a soron következő ülésén tárgyalja meg az izsáki rendőrőrsön áprilisban történt halálos kimenetelű kényszervallatás körülményeit feltáró országos rendőr-főkapitányi jelentést, és az annak alapján megtett vezetői intézkedéseket.

2013-09-20 15:04