Címke: Jászapáti

A Fidesz vonja vissza a szegényalázó polgármester képviselői jelölését

Pócs János jászapáti polgármester, országgyűlési képviselő a napokban súlyosan visszaélt hivatali hatalmával, a birtokába jutott hivatali információkkal: nyilvánosan megalázott egy nélkülöző, nehéz sorsú asszonyt azzal, hogy Facebook-oldalán névvel közzétette, mennyi tartozást halmozott fel az asszony önkormányzati lakásán.

2013-12-08 10:54

Pócs János kérjen bocsánatot!

Elég volt! Követeljük, hogy Pócs János kérjen nyilvánosan bocsánatot Jászapáti lakóitól, mert valótlanságokat állít.

2013-08-05 15:05

Jászapátit ellepte a Pócs-mutyi

Trafikmutyi után földmutyi Jászapátin: 32 hektáros szántó egy 3 hektáros szántóért cserébe?!

2013-08-05 10:40

Az MSZP fenntartja állítását és áll a per elé

Nyílt levélben utasította vissza Michel Marchet, a francia becsületrend tekintélyes francia birtokosa Pócs János jászapáti polgármester kijelentését, miután a polgármester - egy helyi céggel folytatott vita során - azt állította, felajánlották neki az egyik legrangosabb francia állami elismerést, a Mezőgazdasági Érdemkereszt tiszti fokozatát, de ő azt visszautasította.

2013-07-24 15:01

Francia érdemrendet hazudott magának Jászapáti fideszes polgármestere

Pócs János Jászapáti fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő a trafikmutyi és a telkéről 36 millió forint uniós támogatással eltűnő cég után most francia érdemrendet hazudott magának.

2013-07-02 08:57