Címke: jutalmak

Alacsony nézettség, magas jutalmak

A fideszes pofátlanság netovábbja, hogy még ott is sokmilliós jutalmakkal tömik magukat, ahol az elmúlt három évben követ kövön nem hagyva gyakorlatilag mást se csináltak, mint leépítettek, lezüllesztettek és elbocsátottak. A közmédiában ma sokkal több adóforintból sokkal kevesebb dolgozót fizetnek, mint korábban bármikor, de hol a pénz, és főleg: hol a színvonal?

2013-07-19 08:56

Erre futja a közüzemi díjemelésekből?

Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a közszolgáltatást végző A.K.S.D.-nél az igen magas fizetéseken túl több mint tízmillió forint prémiumot kaptak az ügyvezetők.

2013-02-01 08:57

Jutalmak a városházán és környékén?

Közismert tény, hogy Sopron nyakig ül az adósságban. Azt is tudni lehet, hogy a kormányzat városunkat segíti a legkevésbé az adósságátvállalás során. Ezeken túl a kormány megszorításai is a lakosság nehezebb sorsú rétegeit sújtják, Sopronban pedig éppen tavaly vezettek be olyan ingatlanadót, ami ugyancsak a kisebb keresetűeket terheli jobban.

2013-01-25 08:56

Kedves Orbán Viktor!

Értesültünk a „határozott kéréséről”, amelyet a fideszes polgármesterek és alpolgármesterek felé megfogalmazott, vagyis hogy ők nem vehetnek fel jutalmat.

2013-01-24 11:14

Kínlódás a jutalmak miatt

Orbán Viktor kínos levélben kényszerül visszafizettetni a jutalmakat a fideszes polgármesterekkel. Ez üdvözlendő cselekedet is lehetne, ha nem lenne mögötte számtalan visszásság.

2013-01-23 12:05