Címke: Kalocsa

Botka László és a kalocsai jelölt

"Tarthatatlan, amit a Fidesz a közoktatással művel" – így jelezte a Népszavának nyilatkozva Angeli Gabriella, a kalocsai önkormányzat független képviselője, hogy ha a MSZP térségi országgyűlési képviselő-jelöltjeként bizalmat szavaznak neki a választók a jövő tavaszi parlamenti választáson, akkor az oktatással is szívesen foglalkozna.
2017-09-15 21:28 nepszava.hu/mszp.hu

Tudósítás Kalocsáról az augusztus 20-i rendezvényekről

A demokratikus erők támogatásával bejuttatott képviselők többségével működő Önkormányzatunk szervezésében, gazdag programokkal ünnepeltük augusztus 20-át.

2015-08-21 12:49 mszp.hu

Nem paprikás, de kormányváltó hangulat

Nem fogadta paprikás hangulat a Kalocsára érkező Mesterházy Attilát, de azért a piros volt a meghatározó szín a Bács-Kiskun megyei választókörzet központjában csütörtök délelőtt. A kormányváltó szövetség aktivistái a délalföldi városban is kitettek magukért.

2014-03-20 17:52 mszp.hu

Enyém ez a nap(szemüveg)

Breaking! Miniszterelnök-jelölti dicséretben részesült az mszp.hu tudósítójának napszemüvege Kalocsán! Tényleg.

2014-03-20 17:26 mszp.hu

Meglepetés várta Mesterházyt Kalocsán

Bács-Kiskun megye egyik legnagyobb problémája a fiatalok elvándorlása. Szinte minden aktív munkavállaló külföldre vagy a fővárosba menekült Kalocsa környékéről is az utóbbi években. De csak szinte.

2014-03-20 16:42 mszp.hu

Jelölti bemutatkozás Kalocsán

Szombaton délután Kalocsán tartott lakossági fórumot az összefogás a helyi színházban. A házigazda a kalocsai körzetben induló Niedermüller Péter volt, de a többi megyei jelölt is felszólalt.

2014-02-01 19:47 mszp.hu