Címke: Kőbánya

A kőbányai polgármester kutyába sem veszi a választókat

Ebben a hónapban életbe lépett a felháborító, kutyákat kitiltó rendelet Kőbányán. Ez nem csupán durva beavatkozás a gazdik és a kutyák életébe, ami több tízezer kőbányai családot érint, de az eleve betarthatatlan szabályokat megszegők akár 200 ezer forintos büntetést is kaphatnak.
2016-06-03 18:17 mszp.hu

A polgármesternek kutya kötelessége meghallani a kőbányai lakosok szavát!

Több mint félezer kőbányai lakos, gazdik és kutyusok demonstráltak szombaton baráti sétáltatás keretében azért, hogy ne léphessen életbe a kerületi önkormányzat súlyosan diszkriminatív, kitiltó rendelete. Közel ötszázan írtuk alá azt a petíciót, amit a civil szervezetek a polgármesternek nyújtottak volna át, ám ezt a hivatalból senki nem volt hajlandó nyilvánosan átvenni. Úgy tűnik, hogy a polgármesternek fontosabb dolga akadt, mint a kőbányai választók problémáival - akár csak húsz percet is - foglalkozni.
2016-04-23 13:26 mszp.hu

Csak ugatja az ebtenyésztés témáját a kormány

Újabb frontokat nyitottunk a kutyásokért: Kőbányán egy embertelen rendelet, országosan a kormány ebtenyésztéssel kapcsolatos politikája ellen lépünk fel.
2016-03-22 11:56 mszp.hu

Felelőtlenség vagy tudatos szembehunyás?

Magyarország ma következmények nélküli ország, ahol a felelőtlen önkény uralkodik. Kőbányán ez az önkényes viselkedés tragikus eseményhez vezetett. Ez a szomorú esemény hívta fel immár az egész ország figyelmét a népligeti sportcentrum és a Taraliget lakóparkot fejlesztő cég között kialakult konfliktusra.

2014-10-05 10:58 mszp.hu

A kőbányai Fidesz Lázár János kedvéért feláldozná a kerület jövőjét

A mai napon kiderült, hogy a kőbányai Fidesz még akkor sem mer szembefordulni főnökével, Lázár Jánossal, ha a következő hat év kerületi fejlesztéseiért kell kiállni.

2014-06-26 16:20 mszp.hu

Változtatni kell azon, hogy a kispestiek és a kőbányaiak rosszabbul élnek, mint négy éve

A választás nem változtatta meg azt a tényt, hogy a kőbányaiak és a kispestiek zöme rosszabbul él, mint négy éve. Ezen változtatni kell - mondta kedden Burány Sándor, az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP politikusa, aki mandátumot szerzett Budapest 9-es választókerületében.

2014-04-15 11:21 MTI/mszp.hu