Címke: költségvetés 2017

A kormány felmondja a társadalmi jólét ígéretét

Nem hagyjuk abba, folytatjuk a küzdelmet a vasárnap munkát végző emberek fizetéséért, ahogy a nyitva tartásért is harcoltunk – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Tóbiás József.
2016-06-13 14:23 mszp.hu

A Fidesz kormányzása a be nem tartott ígéreteivel együtt pukkad ki

Mindenki tudja, hogy a jövő záloga maga a gyermek, és bár jó lenne felhőtlenül örülni gyereknapon, nem megy, hiszen tudjuk, hogy az év többi napján mi mindent vesz el a Fidesz-kormány a gyermekeinktől – jelentette ki Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselőnk vasárnapi Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
2016-05-29 13:02 mszp.hu

A középrétegek is a szakadék szélén

A 2017-es költségvetés a cserbenhagyás költségvetése, ugyanazt a politikát jeleníti meg, amely tovább szélesíti a szakadékot a jómódú kiváltságosok és a létválságban élő milliók között – jelentette ki sajtótájékoztatón Tóbiás József.
2016-05-27 13:39 mszp.hu

Költségvetés 2017 - összekötözött lábbal nem lehet előrelépni

A 2017-es a szemfényvesztés költségvetése, amely alapjaiban elhibázott, megalapozatlan felvetésekre épül – jelentette ki vezérszónoki beszédében Tóbiás József.
2016-05-11 12:44 mszp.hu

Kettészakadó ország

Fordulatra van szükség a politikában és a kormányzásban annak érdekében, hogy a nehéz helyzetben lévő többséget támogassuk a kedvező helyzetben lévő kisebbség helyett – jelentette ki Burány Sándor országgyűlési képviselő keddi napirend előtti felszólalásában.
2016-05-10 10:14 mszp.hu

Tóbiás: legyen egy napon és egy lapon a népszavazás!

Az MSZP azt követeli, hogy egy napon és egy lapon legyen népszavazás – jelentette ki Tóbiás József, az MSZP elnöke szerdai Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
2016-05-04 15:52 mszp.hu

Csak a jómódú családoknak és a fideszes haveroknak segít a költségvetés

Az emberek többségének a 2017-es költségvetés semmilyen reményt nem fog adni, folytatódik az ország lerablására épülő, a fideszközeli vállalkozóknak és családtagoknak súlyos milliárdokat számolatlanul nyújtó kormányzás – már a Magyar Nemzeti Bank is kifizetőhely-színvonalra züllött.
2016-04-27 14:37 mszp.hu