Címke: közalkalmazott

Kötelességem támogatni az RMDSZ európai kezdeményezését

A mai napon az elsők között írtam alá a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) aláírásgyűjtő akcióját az európai kisebbségek jogvédelméről. Az "Európai védelmet jogainknak!" (Minority Safepack Initiative) címet viselő kampány célja, hogy Európa kötelezze tagállamait – így Romániát is – a kisebbségek jogainak betartására.
2017-07-18 10:00 mszp.hu

Szanyi Tibor: Az éhező gyerekek és a menekültek szembeállítása az orbáni gyűlöletkampány egy újabb mélysége

A tegnapi nap „Gyermekszegénység: nem beszélni, hanem cselekedni kell!” címmel tett közzé sajtóközleményt Kósa Ádám, a Fidesz európai parlamenti képviselője. A közleményben azzal vádolja az uniós intézményeket és a tagállamokat, hogy inkább a bevándorlást és a bevándorlókat támogatnák, mint a szegénységben élő gyerekeket.
2017-06-16 12:00 mszp.hu

Ha Orbán marad kormányon, Magyarország nem marad az Európai Unióban!

Orbán Viktor rezsimjének leváltása immár nem pusztán Magyarország európai értékeinek megőrzése, hanem hazánk európai léte miatt is elengedhetetlenné vált.
2017-05-29 10:08 mszp.hu

A baloldal a munkavállalók oldalára áll

Az igazságosságot helyreállító, egyenlőségelvű baloldali politika középpontjában a munkavállalók érdekei állnak. Azok a kisemberek, akik munkájukkal működtetik a közintézményeket és a vállalkozásokat, joggal várják el, hogy adóforintjaikért cserébe az állam megvédje jogaikat és óvja munkakörülményeiket. - Botkla László miniszterelnök-jelölt dolgozata.
2017-04-28 11:39 mszp.hu