Címke: MMA

A párbeszédet nem lehet elbábozni

Balog Zoltán miniszter a lényegében zsarolással létrehozott Nemzeti Pedagóguskarral, a közpénzégetésben jeleskedő Magyar Művészeti Akadémiával (MMA), a közoktatásban tapasztalt káosz nagy részét előállító Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (KLIK) és az MTA tagjaival szeretné eljátszani a szakmai párbeszédet. Ezen túl valamilyen nem részletezett módon bevonná a Fidesz-kormánytól néhány éve már nem túl távoli iparkamarát, és meg nem nevezett szervezeteket, érdekvédőket.
2016-01-30 11:33 mszp.hu

Lázár kérjen bocsánatot a pedagógusoktól!

Lázár János hazudott, amikor azt mondta, hogy ha a gyerekek teljesítménye romlik, akkor a pedagógusok munkája is kérdéses, ezért követeljük, hogy kérjen bocsánatot – mondta Tóbiás József sajtótájékoztatóján.
2016-01-22 17:06 mszp.hu

MMA – A fekete lyuk

A Magyar Művészeti Akadémia elfogultságáról beszélt Kunhalmi Ágnes, a Parlament Kulturális bizottságának alelnöke sajtótájékoztatóján, ami szerinte veszélyezteti a magyar művészeti élet szabadságát és sokszínűségét.
2015-11-08 13:11 mszp.hu