Címke: munkahelyek

Amíg százezrek menekülnek el Magyarországról, jobb ha szerény marad a kormány – reagálás a kormányszóvivő sajtótájékoztatójára

A kormány ma ismét bejelentést tett a munkahelyvédelmi akció eddigi eredményeiről, de tudjuk: csak olcsó propagandával akarják elfedni a magyar valóságot. Amíg félmillió, többségében fiatal magyar dönt kényszerből a kivándorlás mellett, addig győzelmi jelentések helyett inkább szerény hallgatást várunk a kormánytól.

2014-09-04 15:26 mszp.hu

Kiket képvisel a polgármester?

Határozati javaslat beterjesztésével próbáltunk megnyugtató megoldást nyújtani a jaminai lakosok egyik legnagyobb félelmére a pénteki közgyűlés napirendjének tárgyalása előtt.

2014-03-04 15:54 mszp.hu

Kiutat kínálunk

"2014 az első év, amikor nem lesz adóemelés" - mondja a nemzetgazdasági miniszter, leleplezve önmagát és kormányát. Mert ha ez lesz az első ilyen év, akkor eddig mi is történt? Adóemelések tömkelege, ahogy mindig is mondtuk.

2013-11-03 09:10 mesterhazyattila.hu

Munkahelyek ezrei szűnnek

2013-09-17 13:50

A kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt

A kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt és hangulatjavító intézkedéseken töri a fejét, miközben a költségek jelentősen emelkednek, a devizahitelesek problémájára pedig nem született valódi megoldás – mondta Szanyi Tibor a Köztársaság Köve előtt tartott vasárnapi sajtótájékoztatóján.

2013-07-21 15:01 MTI/mszp.hu