Címke: nyugdíjas parlament

Csatlakozott a Nyugdíjas Parlament a Hazaváró-programhoz

„Nem hagyható, hogy a skype-nagyszülők országa legyünk, ezért érdemi válaszokat kell adni a kivándorlás problémájára” - fogalmazták meg kihelyezett brüsszeli tanácskozásukon a Nyugdíjas Parlament tagjai, csatlakozva az Ujhelyi István európai parlamenti képviselő által meghirdetett, nemzeti minimumnak ajánlott „Hazaváró-programhoz”.
2017-11-08 17:16 mszp.hu

Nincs szükség pótcselekvésre nyugdíjasügyben

Az MSZP szerint a nyugdíjas minimumprogram megvalósításához kormányváltás kell, amelyet csak a demokratikus ellenzék választási együttműködésével lehet elérni - mondta az MSZP frakcióvezetője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2017-10-25 17:09 MTI/mszp.hu

Botka: visszaadjuk a 13. havi nyugdíjat

A 13. havi nyugdíj visszaadását, az egészségügyi és a gyógyszerellátás rendszerének teljes újragondolását, a nyugdíjminimum emelését, biztonságot nyújtó rokkantnyugdíjat ígért az MSZP miniszterelnök-jelöltje az országos Nyugdíjas Parlament szerdai rendezvényén.
2017-05-17 14:03 MTI

Legyenek ingyenesek a gyógyszerek 65 év felett

Az MSZP vizsgálja, hogyan lehetne ingyenessé tenni a 65 év felettiek számára a háziorvosok által felírható gyógyszereket - közölte a párt elnöke egy, az MSZP, valamint több nyugdíjas szakszervezet által szervezett csütörtöki budapesti rendezvényen.
2017-03-23 12:42 MTI/mszp.hu