Címke: OLAF

4-es metró: Az MSZP a teljes vizsgálati dokumentáció nyilvánosságra hozatalát kéri az OLAF-tól

Az MSZP nem hagyja, hogy Orbánék a fideszes brókerbotrányok mintájára a saját bűneikkel ismét az ellenzéket próbálják besározni! Ezért a mai napon Ujhelyi István MSZP-s Európa Parlamenti képviselő azzal a kéréssel fordul az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF), hogy teljes terjedelmében hozzák nyilvánosságra a 4-es metróval kapcsolatos vizsgálatuk dokumentációját.
2017-01-17 15:02 mszp.hu

Tüntetünk a 3-as metró felújításáért

Az MSZP tüntetést szervez péntekre a budapesti Nyugati térre, hogy felhívja a kormányoldal figyelmét a 3-as metró felújításának halaszthatatlanságára.
2017-01-17 14:06 MTI/mszp.hu

Nem hajlandó kiadni az MTI, hogy az OLAF nyomoz Orbán vejének volt cége ellen!

A mai napon az MTI megtagadta annak a közleménynek a kiadását, amelyben arról írtam, hogy az Európai Unió csalásellenes szervezete (OLAF) nyomozást folytat azon cég ellen, melynek egyik tulajdonosa a vizsgált időszakban Orbán Viktor veje, Tiborcz István volt. Ez a cég 2014-től gyanús körülmények között sorozatosan nyerte az EU által finanszírozott milliárdos közvilágítási beruházásokat úgy, hogy bár magas áron dolgozott, sokszor senkivel sem kellett versenyeznie.
2015-11-18 14:41 mszp.hu