Címke: Országos Roma Önkormányzat

Ne herdálják tovább a romáknak szánt támogatásokat!

Farkas Flórián lemondását követelte Teleki László országgyűlési képviselő az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) előtt tartott sajtótájékoztatóján. A politikus úgy vélte, ha Farkas nem megy magától, Orbán Viktornak kell leváltania.
2016-10-25 16:25 mszp.hu

Hiteltelen a Fidesz romapolitikája, amíg Farkas Flóriánt nem menesztik

Amíg Farkas Flóriánt pozícióban tartják, hiteltelen minden, amit a Fidesz-kormány tagjai a roma felzárkóztatásról mondanak. Farkas Flórián ugyanis többet ártott a magyarországi romáknak a rendszerváltás óta, mint bárki más. Az őt kegyelmes pozícióban tartó Fidesz felelőssége, hogy a társadalom Farkas Flórián elfogadhatatlan tettei miatt negatív módon általánosítja a romákat. Ezért a Fidesznek Farkast minden pozíciójából menesztenie kell!
2016-07-08 15:23 mszp.hu

Farkas Flóriánnak is távoznia kell a közéletből!

Teleki László úgy véli, hogy Országos Roma Önkormányzat lemondott elnökét, Hegedűs Istvánt Farkas Flóriánnak is követnie kell.
2016-02-16 16:02 mszp.hu

Európai vizsgálatot a hátrányos helyzetűek ösztöndíja ügyében!

Orbán Viktor kormányfő, amikor négy évvel ezelőtt együttműködési megállapodást kötött az Országos Roma Önkormányzattal (ORÖ), azt hangsúlyozta: csak olyan emberekkel ír alá megállapodást, akik tartják a szavukat, ha pedig a megerősített szervezet nem él a lehetőségeivel, akkor „nem fogunk tisztán állni az Úr színe előtt”.

2015-08-23 10:44 mszp.hu