Címke: orvoshiány

Százmilliárdok hiányoznak a kórházakból

Az már bebizonyosodott, hogy Orbán 4 év alatt teljesen magára hagyta az egészségügyet. 300 milliárd forintot vont el, aminek nyomán kivárhatatlan várólisták lettek a műtéteknél, órákig tartó nyomorgások alakultak ki a szakrendeléseken, az orvosok és egészségügyi dolgozók pedig a tarthatatlan állapotok és a megalázó bérek miatt folyamatosan külföldre kényszerülnek; mindennek következtében növekszik az indokolatlan halálesetek száma.

2014-05-20 12:11 mszp.hu

Hazugságdömping az egészségügyben

2013-10-18 11:50

Messzire mutat az ózdi kórházban kialakult helyzet

2013-09-10 16:17

Ózdon és környékén az emberek választ várnak

Mindenkinek alkotmányos joga van az egészséghez. Még az alaptörvény is kimondja, hogy az állam köteles e jog érvényesülését az ellátás megszervezésével garantálni.

2013-09-09 15:53

Az egészségügyben vonják vissza a kényszernyugdíjazást!

2013-04-12 16:20

A Fidesz-kormány kivérezteti az egészségügyet

Az MSZP hónapok óta figyelmeztet, hogy az orvoshiány pillanatokon belül az egészségügyi rendszer teljes összeomlásához vezet. Most a kórházszövetség jelezte, "megdöbbenve vették tudomásul" azt a kormányhatározatot, amely végrehajtása szerintük, "az egészségügyben a szakellátás azonnali működésképtelenségét fogja előidézni".

2013-01-04 14:37