Címke: párbeszéd

Az MSZP szövetségeseivel együtt le fogja váltani a kormányt - válasz a Párbeszédnek

2010 óta Magyarországot olyan emberek vezetik, akik nem az ország, hanem kizárólag saját érdekeiket képviselik. Az elmúlt napok fejleményei nemcsak azt teszik egyértelművé, hogy a Fidesz és a nemzetközi szervezett bűnözés kéz a kézben jár Magyarországon, hanem azt is, hogy a Fidesz semmilyen morális gátat nem ismer hatalma megtartása érdekében. Ezt a kormányt megosztott ellenzék nem tudja leváltani, és nem tud lehetőséget teremteni a felemelkedésre azoknak a millióknak, akik ma napról napra kénytelenek élni.
2016-11-12 13:08 mszp.hu

Párbeszéd a felsőoktatásért

Az ország fejlődésének egyik záloga a magas színvonalú, mind több fiatal számára elérhető felsőoktatás. A kormányváltásra készülő öt demokratikus párt ezért fontosnak tartja a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája által felvetett közös gondolkodást, illetve személyes egyeztetést, és a vitán szívesen részt vesz.

2014-03-10 16:06 mszp.hu

Tévút a jelenlegi kormány gazdaságpolitikája

Az abonyi MSZP szervezet meghívására február 1-én a Somogyi iskola aulájában megtartott lakossági fórum vendége volt Kiss Péter országgyűlési képviselő.

2013-02-12 10:56 hetihirek.hu