Címke: rákbetegek

Rák világnapja: a Fidesz felelőssége, hogy nálunk sokkal többen belehalnak a daganatos betegségekbe, mint máshol

A rák egyre több esetben megelőzhető és gyógyítható, ha időben diagnosztizálják és korszerű, hatékony gyógyszerekkel, kezeléssel gyógyítják. Magyarországon mégis évente több mint 30 ezer ember hal meg daganatos betegségekben, és ezzel a legrosszabb helyen állunk az Európai Unióban. Ez arról árulkodik, hogy a Fidesz-kormánynak nem fontos a magyar emberek egészsége.
2017-02-04 10:11 mszp.hu

A rák világnapja: több esélyt a magyar betegeknek!

Európán belül Magyarországon a legmagasabb a daganatos megbetegedések száma és az ebből eredő halálozás a WHO és a KSH adatai szerint. A rosszindulatú daganatos megbetegedések hazánkban a halálozások második leggyakrabban előforduló oka.

2014-02-04 16:22 mszp.hu

Nyílt levél Dr. Kovács József részére

A Fidesz-KDNP kormányzata alatt az egészségügyi dolgozók szakma- és ország elhagyása hatalmas méreteket ölt. Az egészségügyi alapból történő pénzkivonás és a kórházak államosítása eredményeként az önkormányzatok által hozzáadott több mint 100 milliárd forint hiányzik a rendszerből.

2013-03-21 09:23