Címke: roma tagozat

Rosa Parks a roma példakép

„A roma fiataloknak nem olyan példaképeket másolniuk, akikké nem tudnak válni” – mondta az emberierőforrás-miniszter néhány napja egy konferencián. Az MSZP Roma Tagozata ezzel szöges ellentétben azt tanácsolja a roma fiataloknak, hogy soha ne adják fel az álmaikat, a céljaikat, legfőképpen pedig ne engedjék meg, hogy mások mondják meg nekik, hogy kik legyenek a példaképeik, mi az, ami számukra elérhető és mi nem.

2014-05-15 14:56 mszp.hu

Határolódjon el a bírói testület dr. Mucsi Erika bírónő szavaitól!

Felháborítónak, veszélyesnek és még bírói magánvéleményként is megkérdőjelezhetőnek tartja az MSZP Roma Tagozata azt, amit a Gyulai Törvényszéken dr. Mucsi Erika bírónő a Szebb Jövőért Egyesület feloszlatásáért indított perben az indítványt elutasító döntésének indoklásban megfogalmazott.

2014-04-25 15:24 mszp.hu

Lépjenek vissza a bizniszpártok cigány jelöltjei!

Az MSZP Roma Tagozata arra kéri elsősorban az Magyarországi Cigány Párt egyéni körzetben induló jelöltjeit, hogy lépjenek vissza a jelöltségüktől, mivel etnikai alapon szerveződő politikájukkal két képviselői hely eléréséhez segíthetik a Jobbikot.

2014-04-02 15:48 mszp.hu