Címke: római parti védmű

Megkezdődött az aláírások gyűjtése a népszavazáshoz

Megkezdődött az aláírások gyűjtése a római-parti mobilgát megépítésével kapcsolatos, az Együtt és a Párbeszéd által közösen kezdeményezett fővárosi helyi népszavazás kiírása érdekében hétfőn Budapesten.
2017-10-16 15:27 MTI/mszp.hu

Legyen népszavazás a római parti gátról!

A körzet országgyűlési képviselőjeként támogatom, hogy a római-parti gát kérdéséről az ott élő emberek döntsenek. A III. kerületi MSZP már korábban is kezdeményezett helyi népszavazást e kérdésben, álláspontunk pedig nem változott.
2017-09-12 17:00 mszp.hu

Tarlós vállaljon büntetőjogi felelősséget a mobilgátért!

Tarlós István főpolgármester írásban vállaljon büntetőjogi felelősséget arra az esetre, ha bármilyen baleset bekövetkezik "az általa erőltetett" római-parti mobilgát megvalósítása nyomán - jelentette ki Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.
2017-08-25 17:15 MTI/mszp.hu

Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselője támogatja a Római-parti gátról kezdeményezett népszavazást

Kiss László Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselője (MSZP) csatlakozik a helyi ellenzéki képviselők által kezdeményezett népszavazáshoz
2017-03-13 13:21 mszp.hu

Tarlós és a lázas semmittevés! Budapest sokkal többet érdemel

6 éve választották először főpolgármesterré Tarlós Istvánt. Hat éve képtelen arra, hogy elindítsa a Római parti védmű építését. Az egyetlen olyan beruházást, amely évtizedek óta a saját ügye. Hat éve nem tesz mást, csak kenegeti a felelősséget a kormányra, az előző városvezetésre vagy a civilekre. Pocskondiázza mindazokat, akik kérdést vagy véleményt fogalmaznak meg.
2016-10-05 10:34 mszp.hu