Címke: Semjén Zsolt

Semjén javasolta Bayer kitüntetését, mert haverok

Magából kikelve magyarázta Semjén Zsolt a Parlamentben, hogy miért érdemelte meg szerinte Bayer Zsolt a lovagkeresztet. Legfőbb érve az volt, hogy régi, jó barátja a véresszájú publicista. „Gyerekkoromban mellettem ült Bayer Zsolt az iskolapadban, mellettem fog állni a halálos ágyamnál is. Én Bayer Zsoltot sosem fogom megtagadni!”- válaszolta, amikor Harangozó Tamás MSZP-s képviselő azt kérte rajta számon, hogy a rendszeresen gyalázkodó, uszító hangú szövegek szerzőjeként elhíresült újságírót miért javasolta a kitüntetésre.
2016-12-05 16:34 mszp.hu

Semjén beismerte, hogy hazudtak, nem az emberek akarata miatt törölték el a vasárnapi boltzárat

A kormánypártok politikusai összevissza hazudoznak a vasárnapi nyitvatartásról az embereknek: Halász János fideszes frakciószóvivő szerint nem lesz megtiltva a vasárnapi nyitvatartás, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Orbán Viktor helyettese viszont beismerte, hogy vissza akarják hozni és ki akarják terjeszteni a vasárnapi boltzárat.
2016-08-19 11:52 mszp.hu

Dermesztő, hogy mennyire nem tiszteli az életet Semjén Zsolt

Mély megdöbbenéssel értesültem Semjén Zsolt nyilatkozatáról, mely szerint a Mennyország az állatok számára nincs nyitva. Ez alapján úgy tűnik, a KDNP elnöke nem csak azt akarja megmondani, hogy az emberek mit csináljanak vasárnap, hanem azt is, hogy ki juthat a Mennyországba és ki nem.

2015-04-08 14:48 MTI/mszp.hu

Távoznia kell Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek!

Az Index keddi tényfeltáró riportja egyértelműen bizonyítja Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes alkalmatlanságát, ezért felszólítjuk Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy haladéktalanul mentse fel a nemzetpolitikáért felelős kormányfő-helyettest!

2014-09-16 14:46 mszp.hu

Semjén jobban teljesít a tisztázatlan doktori címben - Reagálás a KDNP közleményére

Az MSZP XVIII. kerületi Szervezete megdöbbenéssel értesült arról, hogy a KDNP – melynek elnöke, Semjén Zsolt, a mai napig nem volt képes tisztázni az állítólagos hamis doktori címével kapcsolatos gyanút – csúsztatással vádolja Kunhalmi Ágnest, a kormányváltó erők XVIII. kerületi jelöltjét.

2014-03-27 13:24 mszp.hu