Címke: Semmelweis nap

Köszöni az MSZP a munkájukat!

A Köztisztviselők napja, és a Semmelweis nap alkalmából tartott sajtótájékoztatót múlt hét pénteken Halmi József, aki bevezetőjében elmondta, ma két olyan társadalmi csoportot ünnepelünk, akik nagyon sokat tesznek a lakosságért, és akiket a kormány semmibe nem néz.
2016-07-06 09:29 mszp.hu

Életünk a tét! Látlelet a magyar egészségügy helyzetéről a Semmelweis-nap alkalmából címmel tartott sajtótájékoztatót Tukacs István, az MSZP országgyűlési képviselője július elsején délelőtt a Klinika főbejáratánál.

2015-07-02 09:20 vagy.hu/mszp.hu

Semmelweis Nap 2015 - az MSZP javaslatai az egészségügy talpra állítására

Ma, Semmelweis Ignác születésnek 150. évfordulóján az MSZP köszönetet mond azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik az Orbán-kormány által okozott egészségügyi katasztrófahelyzetben is erejükön felül dolgoznak a magyar emberek gyógyításáért. Ma a nyomorúságos bérek miatt évente 1000 orvos és még több szakdolgozó hagyja el az országot, a kórházak a csőd szélén állnak, óriási várólisták vannak, és elavult a műszerpark. Meggyőződésünk, hogy ezeket a körülményeket minél hamarabb meg kell szüntetni! Az MSZP-nek erre az alábbi konkrét javaslatai vannak.

2015-07-01 10:52 mszp.hu

Béremelés kell az egészségügyben

2015-06-30 11:03

Nagyobb megbecsülést a köztisztviselőknek és a dolgozó nőknek!

2013-07-01 13:17

Semmelweis Napra

Ma az anyák megmentőjére emlékezünk, de az egészségügyben dolgozók mindegyikére gondolunk. Azokra, akik továbbviszik Semmelweis örökségét, és nap mint nap példát mutatnak lelkiismeretességből, kötelességtudásból és önzetlenségből.

2013-07-01 09:09 mesterhazy.hu