Címke: Seszták Miklós

Újabb kérdéses szerződések a HungaroControlnál – teljes vizsgálatot követelünk!

Egyre erősebb a gyanú, hogy a magyar állam kizárólagos tulajdonában lévő, légi navigációs szolgáltatásokat ellátó szervezet, a HungaroControl egyfajta fideszes kifizetőhellyé vált az elmúlt időszakban - ezt támaszthatják alá az általunk feltárt újabb, meglehetősen kérdéses kifizetések. Az Európai Parlament közlekedési bizottságának alelnökeként kiemelt figyelemmel követem a légi irányításért felelős cég szerződései körül formálódó botrányt, amely immár a cég hitelességét is megkérdőjelezheti.
2017-02-13 11:27 mszp.hu

Vessenek gátat a gázszolgáltatók visszaélésszerű követeléseinek!

Óriási felháborodást okoztak a Tigáz Zrt. által postázott fizetési felszólítások, amikben több hónappal korábbi, késedelmesen befizetett számlák után követelnek számlánként 12 ezer 368 forint behajtási költségátalányt. A gázszolgáltató felháborító követelése miatt képviselőinkhez is rengeteg megkeresés érkezett.
2016-06-21 14:55 mszp.hu

Seszták Miklósnak le kellene mondania

2014-08-05 12:26

Sesztákot ki sem kellett volna nevezni

Ha Seszták Miklóst ki sem nevezték volna nemzeti fejlesztési miniszternek, akkor a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak nem kellene naponta magyarázkodnia az offshore tevékenységtől a fiktív cégalapításokig számos sötét ügyben érintett vezetője miatt.

2014-07-28 15:33 mszp.hu

Seszták Miklós a fideszes oligarchák ellen lépjen fel!

Meglepő és mulatságos, hogy az a Seszták Miklós akarja felülvizsgálni az állami szerződéseket, aki az offshore tevékenységtől a fiktív cégalapításokig számos sötét ügyben érintett.

2014-07-09 15:36 mszp.hu

Lukács: Seszták Miklós, "a cégeltüntetési miniszter"

Lukács: Seszták Miklós,
2014-06-27 12:48