Címke: Simonka György

Trükköző fideszes képviselők: vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez az MSZP

Mivel felszólításunk ellenére sem Győrffy Balázs, sem Simonka György fideszes országgyűlési képviselő nem tisztázta vagyonnyilatkozata ellentmondásait, beadvánnyal fordultunk a mentelmi bizottság elnökéhez, Dr. Vejkey Imréhez, hogy indítsa meg a vagyonnyilatkozati eljárást az érintett képviselőkkel szemben.
2016-02-17 09:37 mszp.hu

Simonka nem tisztázott semmit, az MSZP a mentelmi bizottsághoz fordul

Simonka György az RTL Klub tegnap esti híradójában nem tudott elfogadható magyarázatot adni arra, hogy miért maradt ki az idei vagyonnyilatkozatából egy 250 millió forintos tartozás. Továbbra is rejtély, hogyan vállalhatott készfizető kezességet egy 250 milliós hitelre úgy, hogy papíron nulla forint jövedelme van.
2016-02-11 13:34 mszp.hu

Fideszes vagyonnyilatkozatok – A 250 milliós titok

A lopásalapú kormányzás újabb ékes bizonyítékaként számolt be Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese egy árvarésről, melyen egy Fiat Ducatot próbált eladni Simonka György fideszes országgyűlési képviselő, és minderre azért volt szüksége, mert bírósági végzés szerint 250 milliós tartozása van készfizető kezességből fakadóan, ám ennek semmi nyoma nincs a kormánypárti képviselő vagyonnyilatkozatában.
2016-02-10 11:06 mszp.hu

Hol voltak eddig? - Reagálás a Békés megyei Fidesz új elnöksége nyilatkozatára

A kétes ügyeivel megyehatárokon túlnyúló, országos ismertségre szert tett Simonka György vezeti immár a Békés megyei Fideszt, jelezve: a trafik- és földmutyi pártja ezt a vonalat tartja irányadónak. Az eddigi elnökük, Vantara Gyula munkájával a fideszes küldöttek ezek szerint elégedetlenek voltak, a nyilatkozatban a neve már elő sem került.
2015-11-11 23:27 mszp.hu