Címke: Strasbourg

Itt az ideje, hogy a Fidesz bocsánatot kérjen a Baka-ügyben!

Baka Andrást hivatástudata, bírói vezetőként nyíltan vállalt szakmai álláspontja miatt távolította el a Fidesz a Legfelsőbb Bíróság éléről. Ez nem egy ellenzéki politikai álláspont, hanem strasbourgi emberi jogi bíróság jogerős ítéletében megállapított tény. A Fidesz egy tiszteletreméltó szakmai karriert tört meg azért, hogy demonstrálja: senkitől nem tűr kritikus véleményt.
2016-06-23 16:09 mszp.hu

Meghurcolták, Strasbourgban perli be a magyar államot Érsek Zsolt

2015-07-14 20:15

Orbán Viktor keddi strasbourgi szerepléséről

Ha Orbán Viktor azzal a céllal utazott tegnap Strasbourgba, hogy a vállalhatatlan suttyó szerepét eljátssza, útja sikeresnek minősíthető.

2015-05-20 13:15 mszp.hu

Hazaváró programot indít Ujhelyi István

A külföldön dolgozó több százezer magyar intézményesített uniós érdekképviseletéért fog dolgozni, s a hazatérésüket segítő "Hazaváró" programot indít Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője - közölte maga a politikus szerdán Strasbourgban.

2014-07-02 13:51 MTI/mszp.hu

Magán spórol az EU intézményrendszere

Herczog Edit üdvözli, hogy az EP strasbourgi plenáris ülésén elfogadta az uniós tisztviselők és alkalmazottak új személyzeti szabályozását, mert az alkalmazás új feltételei az eddigieknél igazságosabb viszonyokat teremtenek, és jelentős összeget spórolnak meg az európai adófizetőknek.

2013-07-03 08:46

Rokkantnyugdíj: Irány Strasbourg!