Címke: Szabó Bálint

Reagálás a Fidesz közleményére

Egy 1996 óta működő gyakorlat szerint Szeged életének néhány fontos szereplője, például parlamenti és önkormányzati képviselők munkavégzésükhöz ingyenes parkolási lehetőséget kapnak a parkolási cégtől. Ez a gyakorlat a fideszes városvezetés idején is működött. A cég vezetőjének 50 millió forintig joga van közgyűlési jóváhagyás nélkül döntéseket hozni. Az évente pár tucat darab ingyenes parkolási lehetőség értéke ennek töredéke.
2017-08-15 16:10 mszp.hu

Szabó Bálintot a Fidesz fizeti, hogy hazudozzon Botka Lászlóról

Szabó Bálintot a Fidesz fizeti azért, hogy támadja Botka Lászlót. A Fidesz hivatásos provokátora belebukott a Szeviép-féle hazugságokba, ezért most váltott: a koncepciós eljárással támadott Czeglédy Csabáról híresztel alaptalan rágalmakat.
2017-06-23 14:21 mszp.hu

Soha nem találkoztam Rozsa-Floressel

A Heti Válaszban az őszödi beszéd kiszivárogtatásaról nyilatkozó Szabó Bálint perében ma tanúként vettem részt a Szegedi Törvenyszeken. Elmondtam, hogy a Szabó Bálint által vagy mások által kitalált történetnek nincs semmi alapja, ráadásul mákonyos, teljesen valószínűtlen. Úgy látszik, a hülyeségnek és a rosszindulatnak nincs határa.

2014-06-30 13:34 mszp.hu