Címke: Századvég

Mocsok vagy tisztesség? - Válaszút előtt a fideszes alapítvány

A Századvég Alapítványnak meg kell válnia G. Fodor Gábortól és Keresztesi Pétertől, ha nem akarják, hogy a 888.hu portálon megjelent mocskolódó írás szégyenfoltja rajtuk maradjon – jelentette ki Lukács Zoltán, az MSZP alelnöke és frakcióvezető helyettese a Századvég székháza előtt tartott vasárnapi sajtótájékoztatóján. A politikus nyílt levéllel fordult Lánczi Andráshoz, az alapítvány vezető kuratórium elnökéhez, amelyben azt írta: ha a Századvég nem válik meg G. Fodortól és Keresztesitől, azzal vállalja a két ember tetteit és a 888.hu szintjére süllyed.
2016-01-31 13:13 mszp.hu

Az oktatás tönkretétele a valódi nemzetárulás

Jelenleg Magyarországon kevesebb mint 300 ezer diák jár egyetemre vagy főiskolára. Ez a szám 16 éve nem volt ilyen alacsony. A lesújtó adat nem magyarázható a népességcsökkenéssel, hiszen kétszer annyival csökkent a főiskolások és egyetemisták száma, mint azt a születésszám indokolná.
2015-12-21 12:55 mszp.hu

Nemzeti érdek a kitiltási botrány kormányzati szálainak kibogozása

Magyarország nemzeti érdeke, hogy kiderüljön, a közügyek szolgálatában álló ügyészségnek pedig kötelessége, hogy kiderítse, kiket és milyen korrupciógyanús ügyletek miatt tiltott ki területéről az Egyesült Államok.
2015-12-18 14:12 mszp.hu

A Fidesz becsapta a jobboldalt, nincsenek elveik

A jobboldal végre elárulta magát. Isten, haza, család, polgárság és az összes többi érték a Fidesz számára csak hit és meggyőződés nélküli üres szólam. Szavazatokért árult politikai termék, amellyel becsapják a jobboldali embereket. Ezt az a G. Fodor Gábor állítja, aki a Századvég igazgatójaként Orbán Viktor egyik legfontosabb tanácsadója. G. Fodor szerint nem szabad Orbánon következetességet számon kérni, mert „a kormányzás a pillanat uralásának művészete”. Lenézően azt is elárulja, hogy „a jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a polgári Magyarország hívó szót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt.”

2015-02-22 14:25 mszp.hu

Ez már a Század-vég

A Nemzeti Lenyúlás Kormánya 2002-ben Ezüsthajóval és Happy End-del fejezte be a működését, 2010-es újjáalakulása után azonban előbb a Simicska-talicskát és a Nyerges vontatót rendszeresítette, újabban pedig már a Század-vég korába lépett.

2012-11-05 08:45

Vastag ceruza, vastag bőr

Miközben 4 millió ember a létminimum alatt, 1,5 millió pedig mélyszegélységben él Magyarországon, továbbá 500 ezer gyermek éhezik naponta és a magyar családok közel 70 százaléka már csak minden második nap jut húsételhez, a Fidesz-közeli Századvég-csoport vastagon fogó ceruzával dolgozó tanulmányírói napi 10 millió közforintot tehetnek zsebre.

2012-10-17 11:31

Az utazási kedvezményeket is a Századvég javaslatára venné el a Fidesz?

Most, hogy kiderült a Fidesz-közeli Századvég csak idén február és május között közel egymilliárd forintot kapott tanulmányírásért a NFM-től, itt az idő, hogy az is tiszta legyen: mi áll abban a fejlesztési minisztériumi tanulmányban, amely többek között a nyugdíjasok utazási kedvezményeinek megvonását javasolja.

2012-10-16 16:03